Nieuwsbrief Verpakkingen

nr. 26
oktober 2011

redactie:
Ria Besselingaan:
|voornaam| |achternaam|, |bedrijf|
ontvanger nr: |ID|YGa naar:
adviseurs
bags big-bags
bag-in-box
blikken
blisters  ~machines
casepackers
displays
disposables
dozen omdozen
emmers
etiketten
flacons
flessen (glas)
flessen (plastic)
folie
flowpackers
jerrycans
karton
kartonnages kokers
kratten
krimptunnels
kunststof bakken
machines
merken
omsnoerband
omsnoermachines
ontwerpers
opvulmateriaal
pallets
palletwikkelaars
printers
productlijnen
stretchfolie
tape
tassen
vaten
verpakkers
zakjes

extern zoeken:
bedrijfsauto.com
groothandel.net
logistiek.com
adviseur.net
logistik.orgmededelingen

Bij deze wil ik u vragen of er nog een vacature vrij is. Ik heb 32 jaar bij Atlanta Office Products te Hoogezand gewerkt als magazijn medewerker. Helaas kwam mijn functie wegens faillissement te vervallen. Nu ben ik op zoek naar een nieuwe baan. Ik kan mijzelf beschrijven als iemand die zeer nauwkeurig en efficient werkt. Ik ben een harde en enthousiaste medewerker met verantwoordelijk-heidsgevoel die altijd voor zijn collega’s klaar staat. Mijn cv stuur ik u toe op verzoek. Hans Ketelaar, tel. 0598 394360.

Ik ben op zoek naar thuiswerk, b.v. inpakwerk. Ria Hoevenaars, Bastognestr 27, 7002 EN Doetinchem, tel. 0314 323411.

Ook een mededeling plaatsen? Mail.Deze mailing list wordt uitgegeven door Corneliszoon met steun van de deelnemers van verpakkingen.com. Aantal ontvangers: 3125.

Aan- of afmelden.

Heeft u nieuws te melden? Mail het ons.

uitgever:
Corneliszoon
Postweg 441
9700 AK Groningen
(+31) 59 5769011
HR 27166507

 
verpakkingen.com > nieuws >
Histor schakelt over naar nieuwe paintcan.

Verf in een plastic can in plaats van een metalen blik. Het is voor de klant even wennen, maar ook voor fabrikant PPG Industries. De omschakeling ging dan ook niet zonder slag of stoot.
Lees verder.Bijzonder verpakte give-aways bij de kassa.

Hoe onderscheid je je van andere supermarkten die loyalty-acties houden? Met een verpakking, in dit geval een van gemetalliseerd folie. De supermarkten van Superunie hielden een actie met Triqos en Van der Windt verzorgde onder grote tijdsdruk voor deze bijzondere verpakking.
Lees verder.

Belgische EMPACK voor de tiende keer.

Deze week wordt de tiende editie gehouden van de Belgische EMPACK. Ooit begonnen in Antwerpen, huist de beurs inmiddels al jaren in de Expo Brussel. Woensdag 12 en donderdag 13 september zijn de data. Een overzicht van interessante seminars en reserveer nu uw toegangsbewijs.
Lees verder.


Nieuwe producten op verpakkingen.com.

Op verpakkingen.com vindt u een uitgebreid overzicht van verpakkingsmaterialen, -producten, -machines en hun leveranciers. Een selectie uit de nieuwste toevoegingen.

Langen / Chinook horizontale kartonneermachine
RVS-uitvoering van een horizontale kartonneermachine, geschikt voor het kartonneren van food producten (zoals geflowwrapte biscuits) maar ook voor andere producten. Capaciteit is 550 cartons per minuut.
Knohopack Thermoform anti-diefstal
Plastic winkelverpakking in blistervorm, gaat winkeldiefstal tegen.
Hoomark Geschenkdozen
Massief kartonnen opbergdozen. Set van 4 verschillende maten.
Hoomark Gift Pouches
Kartonnen geschenkverpakking / pouch. Thema-opdruk. Diverse uitvoeringen. Twee maten.
Blikverpakking voor CD of DVD
Ronde blikken waar precies een CD of DVD inpast. Voorkomt beschadiging. Luxe en opvallende manier om een DVD aan te bieden. Opdruk mogelijk.
Composteerbaar fruitschaaltje
Milieuvriendelijk: volledig composteerbare fruitschaal in de afmetingen 136 x 136 x 22 mm. Een alternatief voor EPS of pulp.
Luxe geschenkkokers
Luxe kokerverpakking. Kan worden gebruikt voor bijvoorbeeld drank of karton. Maar wat dacht u van een originele verpakking van een document of jaarverslag?
Spuitgietverpakkingen voor gepasteuriseerde levensmiddelen
Spuitgietverpakkingen van Weidenhammer, zodanig ontwikkeld dat ze niet doordringbaar zijn voor zuurstof of water. Verse uitstraling en ongekende mogelijkheden voor vormgeving.
Bedrukte blikken met deksel
Opvallende verpakking, die kan worden voorzien van een pakkende reclame-slogan.
SIAT automatische palletwikkelrobot
Zelf rijdende palletwikkelmachine die de contouren van een pallet aftast met een fotocel. Geschikt voor pallets tot 210 (optioneel 250 of 280) cm hoog. Ingebouwde of losse lader. Ook met pre-stretch.
Siat-Gramegna automatische koepelsealer
Koepelsealer die plastic verpakking rondom een product sealt en krimpt. Kan ook sealen zonder te krimpen. Zie specificaties.
Kartonnen fruitschaaltje
Kartonnen, ovalen fruitschaaltje.
Palletwikkelaar met twee plateaus
Dubbele palletwikkelaar, beschikt over twee plateaus. Daarmee kan een grote efficiencywinst worden behaald. Terwijl op het ene plateau een pallet wordt gewikkeld, wordt op het andere plateau een pallet gehandeld. Het wikkelen gaat dus achter elkaar door.
Easydose afvulmachine
Afvulmachine met trechter, voor pasta / pate-achtige of vloeibare producten.
Schut Combox
Doos gemaakt van karton en kunststof (PP of PET) met aan vijf zijden vensters waardoor een grote mate van transparantie ontstaat.
Autolock dozen
Verzenddozen met automatisch sluitende bodem en een deksel dat kan worden gelockt. Geen tape meer nodig om de doos te sluiten. Openen door aan tear strip te trekken.
Vrachtbriefenveloppen, zelfklevend
Zelfklevende enveloppen voor pakbonnen / paklijsten / vrachtbrieven. Waterdicht. Gemakkelijk op pakket of lading te bevestigen. Per doos van 1000 stuks.
Dozenopzetmachine met schakelkast aan de bovenzijde
Machine van Schut Systems voor het opzetten van dozen, met de aandrijving en schakelkast aan de bovenkant. De machine is zo beter toegankelijk en kan sneller worden schoongemaakt, en neemt ook minder ruimte in beslag. Instelbare werkhoogte.

voeg uw product(en) toe.

Paardekooper biedt inzicht in milieubelasting.

Paardekooper zet een grote stap op het gebied van inkoop van milieuvriendelijke verpakkingen. Op een speciale website kun je nu de ecologische belasting van diverse verpakkingen bekijken en vergelijken.
Lees verder.
© 2011 Corneliszoon