Nieuwsbrief niet goed leesbaar? Klik dan HIER.
  Nieuwsbrief Verpakkingen

nr. 23
oktober 2010

redactie:
Ria Besselingaan:
|voornaam| |achternaam|, |bedrijf|
ontvanger nr: |ID|Ga naar:
adviseurs
bags big-bags
bag-in-box
blikken
blisters  ~machines
casepackers
displays
disposables
dozen omdozen
emmers
etiketten
flacons
flessen (glas)
flessen (plastic)
folie
flowpackers
jerrycans
karton
kartonnages kokers
kratten
krimptunnels
kunststof bakken
machines
merken
omsnoerband
omsnoermachines
ontwerpers
opvulmateriaal
pallets
palletwikkelaars
printers
productlijnen
stretchfolie
tape
tassen
vaten
verpakkers
zakjes

extern zoeken:
bedrijfsauto.com
groothandel.net
logistiek.com
truck catalogus
logistik.orgmededelingen

Ervaren heftruckchauffeur zoekt werk. Liefst regio Utrecht / De Meern, mail ons.


Bandall komt met real-time printen van banderollen. Lees verder.

Een onooglijk product ziet er chique en kostbaar uit dankzij de verpakking. Lees verder.

Vooruitgeschoven post in Engeland voor verpakkers. Klik hier.


Ook een mededeling plaatsen? Mail.Deze mailing list wordt uitgegeven door Corneliszoon met steun van de deelnemers van verpakkingen.com. Aantal ontvangers: 3077.

Aan- of afmelden.

Heeft u nieuws te melden? Mail het ons.

uitgever:
Corneliszoon
Postbus 441
9700 AK Groningen
(+31) 59 5769011
HR 27166507

 
verpakkingen.com > nieuws >
Macropak 2010 met volle beursvloer en activiteitenprogramma.

De Macropak wordt deze week gehouden. Op verpakkingen.com een overzicht van openingstijden, bijzondere gebeurtenissen en het activiteitenprogramma. Belangrijke themas: innovatie en milieu. Zelfs Michael Baumgartner (cradle-to-cradle) komt als spreker. En natuurlijk zijn ook wij aanwezig op de beurs.
Lees verder.Noviteiten van de Macropak in beeld gebracht.

In tijden van onzekerheid willen bedrijven flexibeler produceren, verpakken en logistiek bedrijven. Een thema dat als een rode draad over de beursvloer van de Macropak loopt. Compacte machines met korte omsteltijden en veel bedieningsgemak scoren. Productverpakkingen moeten snel te ontwikkelen zijn, gemakkelijk te hanteren, duurzaam en er vooral milieuvriendelijk uitzien. Hoe vertaalt zich dat? Wij zetten voor u de noviteiten van de beurs op een rijtje.
Lees verder.

Winnende ontwerpen van de Pro Carton Awards 2010.

Pro Carton maakt weer eens duidelijk dat je met karton een schat aan mogelijkheden hebt voor presentatie, allure maar ook draagbaarheid en milieuwinst. Wij zetten voor u de winnende ontwerpen op een rijtje.
Lees verder.Nieuwe producten op verpakkingen.com.

Op verpakkingen.com vindt u een uitgebreid overzicht van verpakkingsmaterialen, -producten, -machines en hun leveranciers. Een selectie uit de nieuwste toevoegingen.

  A-pak standaard schappendisplay
Standaard display met schappen, op een rolly in standaard grondmaat 600 x 400 mm. Goedgekeurd door Albert Heijn.
Meer info >
  A-pak Vouwkartonnage Duplex
Vouwkartonnages van verschillende soorten duplexkarton, diverse mogelijkheden om te bedrukken. Eventueel voorzien van venster en/of vocht- of vetwerende coating. Alle EMCA-codes zijn leverbaar.
Meer info >
  Ecosealer tafelsealer
Tafelsealer voor het sealen van plastic hoezen. Leverbaar in diverse breedtes, met of zonder snijmes. Veilige impulsseal en tijdschakelaar.
Meer info >
  Paperfoam molded pulp inserts.
Verpakkingsinserts voor kartonnen dozen. Gemaakt van paperfoam of gevormde pulp, goed bestand tegen vocht. Gemaakt van een mengsel van aardappelzetmeel en vezels, dus biologisch afbreekbaar. Goede mogelijkheden voor productpresentaties.
Meer info >
  Engels Cabka exportpallets
Kunststof pallets: lichter en schoner dan houten pallets. Op poten zijn ze nestbaar, maar eventueel ook op sleden om blokstapeling mogelijk te maken. Meer info >
  Engels Rako kunststof koffers
Stevige kunststof koffers met deksel en handvat. Bieden bescherming en goed draagbaar. Markeren / bestickeren is goed mogelijk. Optioneel met inzetbakken, vakverdelingen en/of schuiminterieur.
Meer info >
  Mosca RO-MP-5
Mosca omsnoerings- / bundelmachine, voor het verzendklaar maken van verpakkingen. Gemakkelijke bediening. Tot 48 omsnoeringen per minuut. Op verpakkingen.com kunt u voor deze machine bij diverse leveranciers tegelijkertijd offerte aanvragen.
Meer info >
  Trayvormer voor bakkerijen
PilloPak en Schut Systems hebben een trayvormer ontwikkeld voor het vormen van trays voor koekjes- en zoutjesverpakkingen. Hiermee kan ultralicht golfpapier worden verwerkt. Dat kan een aanzienlijke besparing opleveren voor de producent.
Meer info >
  Smipack FP560A / T450L L-sealer met krimptunnel
L-sealer met krimptunnel waarbij een product wordt geseald en daarna de verpakking strak om het product wordt gekrompen. Occasionmachine maar ook nieuw leverbaar.
Meer info >
  TVP tafelomsnoeringsmachine
Eigen merk tafelomsnoeringsmachine van Tromp Verpakkings Partner. Eenvoudig en voordelig. Zelf de kunststof band om de doos leggen en in de gleuf steken, daarna wordt deze automatisch strakgetrokken, gelast en afgesneden.
Meer info >
  Orgapack ORS 1100.19
Handomsnoeringsmachine waarmee je kunt omsnoeren met band (PP of PET) waarbij de bevestiging plaatsvindt met gegalvaniseerde gespjes. Met de hand op spanning brengen, dus geheel onafhankelijk van stroomvoorziening.
Meer info >
  SCA Corrugated Box - Fruit / Vegetable Tray
Golfkartonnen fruitdoos van SCA. Hoge opstaande rand. 4,5 kg draagvermogen. Afsluitbaar met net. Naar wens te bedrukken. Te gebruiken als opvallende winkelverpakking.
Meer info >

voeg uw product(en) toe.

Supersnel opleggers laden en lossen met een heftruck.

Supersnel een vrachtwagen laden en lossen met een heftruck. Bij ODTH in Rumst is een magazijn gebouwd met een automatisch opslag- en sorteersysteem. Hierdoor kan een medewerker in zijn eentje tot wel 9 opleggers per uur laden en/of lossen. Hoe?
Lees verder.
© 2010 Corneliszoon