of direct naar  
  snelmenu
 
verpakkingen.com >
Heeft u een verpakkingsvraag? Wij matchen u met een geschikte leverancier.

Ondernemers die op zoek zijn naar een leverancier van verpakkingen, verpakkingsmaterialen of een verpakkingsmachine, kunnen via onze website een vrijblijvende aanvraag indienen. Voorbeelden van aanvragen zijn op deze pagina te zien.

Uiteraard kunt u ook een geschikte leverancier vinden via de rubrieken of trefwoord en deze leverancier zelf benaderen.

Bent u leverancier van verpakkingen of verpakkingssystemen en wilt u deze aanvragen in uw e-mail ontvangen? Dat kan. Meldt u dan aan op het aanmeldingsformulier.

Hieronder een selectie uit de aanvragen. Contactgegevens van aanvrager vindt u steeds in uw account.


Wij zijn steeds op zoek naar restpartijen hemddraagtassen. Opdruk maakt niet uit. Wij kopen deze tassen graag op.

Samatex bv. contactgegevens.

Wij zoeken een leverancier van sleeves, die wij om doosjes kunnen doen. Het gaat in eerste instantie om een oplage van 24.000

Producent van beer equipment. contactgegevens.

Wij zijn op zoek naar een Nederlandse producent van flessendozen, babydoosjes en andere luxe geschenkverpakkingen.

dhr. van Rooy van Rocor Draagtassen.

Ik ben op zoek naar een verpakking voor 10, 20 en 50 CD's.

Ad Versteeg van CopyMaster.

Ik ben op zoek naar een leverancier van vulmachines en theezakjes.

Michael Maraszek van Lopa.

Wij zijn op zoek naar Big-bags die gebruikt kunnen worden in de voedingsmiddelenindustrie. Hierbij zoeken we ook frames waarin de Big-bags gehangen kunnen worden waardoor ze gestapeld getransporteerd en opgeslagen kunnen worden.

D. van Loon van Verseveld Meatprocessing.
  Ik heb nog een 200 bigbags liggen die u over kan nemen van mij. Ze zijn droog opgeslagen. Reageer.


Ik wil graag een oproep doen voor een bedrijf om Tetrapak kartonnen verpakkingen te verwerken. Vroeger werden die verzameld maar tegenwoordig worden al die verpakkingen weggegooid en dat is zonde.

Igna Janssen, milieuvoorlichter bij het Samenwerkingsverband Milieuvoorlichting Limburg (tel. 077 4771488).

Wij zijn op zoek naar Big-bags die gebruikt kunnen worden in de voedingsmiddelenindustrie. Hierbij zoeken we ook frames waarin de Big-bags gehangen kunnen worden waardoor ze gestapeld getransporteerd en opgeslagen kunnen worden.

D. van Loon van Verseveld Meatprocessing.

Ik zoek een kado- of andere verpakking voor 4 à 6 bierflesjes. Afmeting bierfles: ø 70 mm, hoogte 180 mm. Reacties z.s.m., ook eventuele andere suggesties zijn welkom.

Marcel Vermeulen van SNAB.

We are looking for a company that can supply us with certain products (champignons cans, oils, sparragus cans, annanas cans). What we are looking for is a company able to supply our clients all over Sweden with some of their orders. Our service is door to door and we want it to be delivered directly from the supplier's warehouse.
We plan to offer the same service in Finland and Norway as well.

Gustavo Sandres van GSAB.

Gezocht: plastic potje met schroefdeksel.
halsmaat doorsnee 34 mm
bodem doorsnee 34 mm
afstand hals-bodem 52 mm
afstand potje + deksel van bodem tot top 54 mm
Geschatte afname: Als het potje uitgetest is en bevredigend functioneert (niet lekt, redelijk stootvast is) minimaal 20.000 per jaar, uitlopend tot 100.000.


Rien Klaassen

Wij zijn op zoek naar verpakkingsmateriaal van karton (zonder opdruk) van 6 bij 6 en 2 cm hoog. Wie kan ons dat leveren?

Hendrik Steenbergen van Activiteitencentrum De Cande.

Wij zijn op zoek naar een originele verpakking (blister) die voldoet aan de hygiënische eisen, en tevens waterdicht is. In het formaat van 3-4 cm breed en hoog, diep circa 1 cm. De verpakking moet open en dicht kunnen aangezien er receptuurkaartjes in geplaatst worden. Prijsklasse zeer scherp. Afname tussen 400.000 en 600.000 stuks. Snelle levering noodzakelijk.

Rutger Koster van Barten & Koster.

Ik wil graag info over afmetingen van zogenaamde tempex viskisten/verpakkingen.

Remco Peerdeman van Peerdeman Orchideeën.

Ik ben op zoek naar een leverancier van (cement)zakken (25 kg met PE-binnenvoering). Wie kan mij helpen?

Gerda van Noort van Bouwcenter Organisatie bv.

Wij zijn op zoek naar een fabrikant die flessen maakt voorzien van ons logo. Te vullen met plat en bruisend water.

Edwin van Wijngaarden van C-I International bv.

Wij zijn op zoek naar verpakkingsmateriaal (doosjes) voor speelgoed met een minimum lengte van 50 cm, minimum breedte van 30 cm en een diepte van 15 cm. Het gaat in eerste instantie om 100 tot 200 stuks.

mw M. van Gool van Basic Doll.

Ben op zoek naar 25 ltr cans in donkerblauw.

Geert Bruinsma van Bruinsma Olie.

Ons bedrijf is een nieuw e-commerce bedrijf in Nederland. Wij versturen digitale camera's en aanverwante producten. Hiervoor hebben wij materialen nodig om de artikelen te verpakken en te verzenden. Graag suggesties en offertes.

mw. Schouten van InternetCamerasDirect.

Wij zijn op zoek naar kunststof bakjes als wegwerpverpakking voor draadveren. De bakjes moeten afsluitbaar zijn. Afmetingen van de bakjes zijn ongeveer: lengte 85 x breedte 60 x hoogte 50 mm Het gaat hierbij om zo'n 6000 tot 10000 bakjes per jaar.

M.J. van Druten van HVB.

Wij zijn op zoek naar degelijk verpakkingsmateriaal (kartonnen dozen, afm. 35 x 35 x 45 cm) voor het versturen van onze luiertaarten.

Petra Heijne van de Luiertaartexpres.

Wij zoeken zo spoedig mogelijk polystyreen dozen met een minimale binnenmaat van 46 x 35 x 22 cm en een wanddikte van 5 cm. Het betreft 50 tot 100 dozen.

Nathalie Lussenburg van BioPol.

Wij zijn op zoek naar ijsbekertjes. Wij zoeken de vorm van de kauwgumbal bekers. Wie kan ons helpen?

H. van Dam van Zuivel- en IJsboerderij Van Dam.

Wij zijn op zoek naar leveranciers van houten naaigarenklosjes. Het betreft een levering van 1000 tot 2000 stuks.

mevrouw Wijma van Tint.

Wij zijn op zoek naar een verpakking voor onze kokers in te vervoeren. Onze voorkeur gaat uit naat een stevige plastic zak (liefst noppenfolie) met een lengte van 250 mm en een breedte van 20 mm. Hiervan hebben wij er in eerste instantie 100 nodig.

Marion Verhoeven van PCData.

Wij hebben een standaard heftruck met een vatengrijper (van 'Little Giant'). Dit werkt goed voor vaten met een grotere kraag op de cilindrische wand (stevig olievat). Maar wij verhandelen vaten met een kleine kraag en deze leveren problemen op. Deze vaten moeten vloeistofdicht zijn. Ik ben dus op zoek naar een betere grijper.

Berend Degrieck van Bekaert.

Ik ben opzoek naar kleine doosjes met deksel van ong. 1 bij 1, de schoonheidsspecialiste gebruikt deze ook, ik heb ze nodig voor verf. Wie kan mij hier aan helpen of heeft een adres voor mij?

Angelina de Laat.

Als verkoopverpakking voor schoenen zoek ik een zak van textiel, bedrukt, bovenkant open met een aantrekband.

Erik Aarsen van Bont Skates.

Wij zoeken dringend de fabrikant van de schroefdop met klapdeksel met volgende beschrijving.
1. de dop zelf heeft een trechtervormig uitgiettuitje van 1 tot 1,5 cm hoog, centraal geplaatst.
2. op de binnenzijde van het klapdeksel staan onderaan cijfers vermeld, die vermoedelijk verwijzen naar bepaalde afmetingen; centraal staat een klein cilindertje dat bij neerklappen het uitgiettuitje afsluit.
3. belangrijk is de aanwezigheid van een logo op de binnenzijde en tegen de rand van het deksel. Deze logo bestaat uit de hoofdletter J met daarnaast een pijltje als ">"
4. deze schroefdop met vermelde karakteristieken zou in Nederland worden geproduceerd en past ondermeer op een PE fles van 250 ml.
Graag een snelle reactie.

prof. R. Kinget van de KU Leuven.

We zijn op zoek naar HD PE flesjes van 250 cc met bijbehorende doppen.

Patrick Rombaut van de KU Leuven.

Wij zijn op zoek naar transparante plastic zakjes (pp) op rol met perforatierand. Afmeting zak in mm 165 x 100. Ongeveer 500 op een rol. afname 1000 rollen per keer.

G. Banken van Jean Lasschuit Products bv.

Ik ben op zoek naar een verpakking voor een duikershorloge, waarbij een losse band gevoegd moet worden. Oplage van 300 stuks, afmetingen minimaal 12 x 8 x 8 cm. Indien koker: doorsnee min. 10 cm. Materiaal: blik of kunststof. Moet eventueel bedrukt kunnen worden. Gaarne spoedig reactie.

Ellen van der Windt van Seiko Nederland.

Wij zoeken zachte verpakkingswatten op de rol om verpakkingsdoosjes mee te vullen.

Esmann Juweliers Groothandel


Ik ben op zoek naar een fabrikant voor het bedrukt aanleveren van plastic Tag-Bags, bovenaan af te sluiten met herbruikbare strip. De zakjes moeten dienen om kleine hengelsportprodukten te verpakken. Op termijn aanzienlijke aantallen.

Paul Driesen


Ik zoek een in water oplosbare verpakking (zetmeel?) voor het verpakken van reinigingsmiddelen in poeder(korrel?)vorm. Grootte ± 3 x 3 x 1½ cm.

Ben Dielissen


Ik ben op zoek naar kleine hersluitbare aluminium of kartonnen rol-verpakkingen die door de brievenbus kunnen, ca. 250 stuks.

Paul Boluijt van Twijnstra Gudde.

Wij zoeken papier verpakking 1 en 4 kg. Twee-kleurendruk, goedsluitend en met bedrukking op bodem.

Dirk Schumacher van Knauf België.


Wij zijn op zoek naar een fabrikant die ons doorzichtige zakjes kan leveren waarin meerdere flyers kunnen worden verpakt. De zakjes moeten makkelijk open en weer dicht kunnen worden gedaan, bijvoorbeeld met een plakstrip.

Jeroen Giezenaar van LoGisch Premedia.


Wij zijn op zoek naar een verzendverpakking voor schilderijen. De minimale inhoudsafmeting is 535x435x30, de maximale 735x635x60. Wij denken aan een zgn. draaislagverpakking met op diverse plaatsen ril- en perforatielijnen.

Fred Remmers van Image Shake.


Ik ben op zoek naar antistatisch schuim met de volgende afmetingen:
 • 55 cm L / 17 cm Br
 • 68 cm L / 14 cm Br
  Graag ontvang ik a.s.a.p. een prijsofferte.


  Marleen Daemen van Avnet Electronics Marketing.


  Ik ben op zoek naar transparante CD-tassen/mapjes maar dan drie stuks aan elkaar. Of een reeks van een groter aantal stuks zodat ik ze zelf per drie kan snijden. Het gaat totaal om 100 stuks van drie mapjes aan elkaar. Wie kan mij helpen? Reacties via e-mail of 06-51548500.

  Jeroen van As van Razor Creativz.


  Ik ben vanwege een werkstuk op zoek naar informatie over verpakkingen die zo min mogelijk belastend zijn voor het milieu.

  Natascha Musters, studente.


  Voor het decor van onze afscheidsmusical zijn we op korte termijn op zoek naar circa 20 kartonnen platen met een afmeting van 2 m x 1 m, dikte circa 3 mm. Wie weet waar we deze platen kunnen verkrijgen?

  J. van Boekel van Basisschool 't Stekske.


  Wij zijn op zoek naar producent van verpakking op rol voor koffie, waarin een ontluchtingsventiel komt.

  Dennis Gideonse van OTH.


  Wij zijn op zoek naar verpakkingsbedrijven die gespecialiseerd zijn in het ontwikkelen en vervaardigen van (met name) luxe dasverpakkingen, daar bij denkend aan b.v. plastic, karton en allerlei nieuwe materialen.

  Wendy van der Goes van Micro Verkoop bv.


  Ik ben op zoek naar een winkel waar ik noppenfolie kan kopen. Wie kan mij helpen? Dit is een spoedoproep. Ik ga namelijk naar Australië verhuizen en ik ben met spoed op zoek naar goed verpakkingsmateriaal.

  Marleen Ooms


  Ik zoek een leverancier van (groot/klein) verpakkingsmateriaal dat in staat is het verpakte zo lang mogelijk op een hygienisch verantwoorde manier op temperatuur te houden en representatief af te leveren. Vervolgens ook verpakkingsmateriaal dat de bakvetten tegen doorlekken behoedt.

  R. Ramjiawan van ViRaSat Catering i.o.


  Ik ben op zoek naar producten om poeders en acrylvloeistoffen te verpakken.

  mw R.M. Spaans van Nails for You.


  Ik ben op zoek naar een fabrikant van mooie kartonnen platte opbergdozen met metalen hoekversteviging voor o.a. hemdenkartons. Het gaat om 10.000 stuks. Wie kan mij hieraan helpen?

  Peter Bauwens van Newline Company.

 • bedrijven / producten

  verpakkingen.com, leveranciers van verpakkingen, verpakkingsmaterialen, verpakkingsmachines en verpakkingsdiensten.


  Thimm Group
  ParcelProof

  Kartonnen tamper-evident verzenddoos.

  Thimm Group introduceert Thimm een met ... > Meer

  Profipack
  Meubelhoezen  Plastic (LDPE) meubelhoezen. Beschermt ... > Meer

  SmiPack
  SL 56

  koepelsealer

  Eenvoudige koepelsealer voor het sealen ... > Meer

  Racupack
  RTC 250 Catamaran

  Side-load kartonneermachine.

  Vrijwel geheel uit rvs opgebouwde die ... > Meer

  SCA Industrial
  Quadtainer

  Bulkcontainer op pallet.

  De Quadtainer van SCA Industrial is een ... > Meer

  Hodi
  Brievenbusdozen

  Brievenbusdozen.

  Een op maat gemaakte oplossing
  - ... > Meer

  MaxStretch
  Wikkelfolie 12 mu 400 m

  Dunne wikkelfolie, 50 cm breed, 400 m rollengte, dikte 12 micron.

  MaxStretch handwikkelfolie, rol met een ... > Meer

  AIRmove
  luchtkussensysteem

  Luchtkussentjesmachine voor lage volumes.

  Speciaal geschikt voor kleingebruikers ... > Meer

  Emceepack
  Fleuribag HDPE 40 x 60 cm

  Konische bloementas van HDPE folie, 40 x 60 x 15 cm.

  Bloemenzak voor detaillisten, geschikt ... > Meer

  Markem
  5000-5200-5400

  dozenprinter

  wij leveren complete printers (nieuw en ... > Meer

  Boix
  FP-4/2M-3

  Dozenopzetmachine voor golfkartonnen trays met hoekconstructies.

  Multifunctionele machine voor het en of ... > Meer

  ADLP 1
  Etiketteermachine

  Compact en functioneel etiketteersysteem voor (conische) flessen, emmers en potten.

  De ADLP 1 etiketteermachine is een en ... > Meer


  Waarom meedoen?
  Info for foreign merchants.


  Nieuws te melden? Stuur uw bijdragen naar Redactie verpakkingen.com
  Postbus 441
  9700 AK  Groningen
  info@verpakkingen.com
  © 1999 - nu Corneliszoon
  verpakkingen.com snelmenu

  Twitter